(Rad Crew): Ynvgil Osdal Runde har runda det som kanskje er årets mest interessante rollespill, nemlig «Disco Elysium» fra studioet ZA/UM i Estland. Ifølge henne er det et spill som utfordrer deg til å bryte med ting som er kjent og familiært fra andre rollespill, og bare la spillet ta deg med på en helt spesiell reise.

Som spillets alkoholiserte antihelt har du nemlig en enorm frihet til å gå din egen sti og gjøre egne valg, samtidig som du nøster opp i fortiden hans og avdekker ting om både drapet du skal løse, og ditt eget liv. Hør episoden for mer prat om «Disco Elysium»!

Vi kommer også innom «Darksiders Genesis», det fjerde forsøket på å gjøre «Darksiders» til en genuin hit. Har de klart det denne gangen?  Pluss: Mosaic fra Krillbite er ute på Steam og vi sammenligner det med et spill du neppe forventer.

Playstation-streamen «State of Play» serverte opp et skikkelig koldtbord med lekre ting, blant annet nyheter om «Resident Evil 3»-remaken som vi selvsagt tar for oss i episoden.

I tillegg til ukas nyheter ser vi også tilbake på året som gikk, og oppsummerer noen av de verste søppelbrannene fra spillbransjen. Blant disse er selvsagt Blizzard sin «Hearthstone»-fadese, men vi har plenty med andre på lager også!     

Nyt episoden så snakkes vi neste uke!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting – Spotify

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

- «Horizon: Zero Dawn» på vei til pc

I 2020, ifølge tre uavhengige kilder.

Les mer

Dette er spillene vi gleder oss til

Vi ser på første halvdel av 2020 i årets første ordentlige Rad Crew-episode.

Les mer