(PressFire.no): Nå står ikke verden til påske:

Ikke bare har Sony åpnet opp for krysspilling mellom PlayStation og de andre konsollene, noe som nylig resulterte i at «Minecraft»-spillere på alle plattformer kan spille sammen, men nå varsler de at de også skal utvikle spill til konkurrentene.

Det er i forbindelse med en nysignering med den amerikanske baseball-ligaen Major League Baseball at Sony sier de skal gi ut sine anerkjente «MLB The Show»-spill til andre plattformer.

I en uttalelse skriver MLB at kontrakten betyr at spillene kommer til «flere konsollplattformer utenom PlayStation fra så tidlig som 2021». Raskt etter dette la både de offisielle Xbox- og Nintendo-kontoene på Twitter ut informasjon om den nye kontrakten.

Det er Sony Interactive Entertainment-utviklerne i San Diego Studio som har utviklet «The Show»-spillene, og den nye kontrakten med MLB skal vare i «mange år» fremover.

Det kommende «MLB The Show 20» vil bare være å finne på PlayStation 4, men etter dette er det med andre ord duket for PlayStation-spill hos Microsoft og Nintendo.

Tidligere ble det klart at Sonys musikkavdeling, Sony Music Entertainment, også skulle gi ut et knippe spill til andre plattformer – men nå er det altså snakk om å utvikle spill også.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

- «Horizon: Zero Dawn» på vei til pc

I 2020, ifølge tre uavhengige kilder.

Les mer

Dette er spillene vi gleder oss til

Vi ser på første halvdel av 2020 i årets første ordentlige Rad Crew-episode.

Les mer