(PressFire.no): «League of Legends»-giganten Riot Games har lenge blitt kritisert for å ikke ha mer enn én hest i stallen, men nylig avslørte de plutselig en haug med nye spill.

Og mer skal det bli.

Nå annonserer Riot Games at de oppretter et eget selskap som kun skal fokusere på å låne ut merkevarene deres til eksterne studioer.

Det nye selskapet får navnet Riot Forge og fungere som utgiver for mindre produksjoner fra eksterne spillskapere. Det skal også være snakk om historiedrevne spill for én spiller.

I pressemeldingen sier sjefen for merkevarer i Riot Games, Greg Street, de at de «alltid ser etter nye måter for å bringe World of Runeterra og heltene til nye og eksisterende publikum»

- Det finnes så mange talentfulle spillstudioer rundtomkring i verden som har eksepsjonell erfaring og håndverksferdigheter på alle områder innen spillutvikling, og vi gleder oss til å jobbe sammen for å bringe «LoL»-merkevaren til nye spillopplevelser.

Foreløpig har de ikke annonsert noen konkrete spill, men påpeker spesifikt at de har spill på vei som ikke er vist fram ennå.

Mye tyder imidlertid på at det blir noen nye visninger av spill fra Riot Games under The Game Show neste uke. 

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

- «Horizon: Zero Dawn» på vei til pc

I 2020, ifølge tre uavhengige kilder.

Les mer

Dette er spillene vi gleder oss til

Vi ser på første halvdel av 2020 i årets første ordentlige Rad Crew-episode.

Les mer