(PressFire.no): Den amerikanske Twitch-streameren Andrew «GiantWaffle» Bodine utfordret både kropp og sjel forrige måned da han bestemte seg for å streame så mye spilling som han orket på Twitch i én måned.

De siste 30 dagene har han streamet 19 timer med spilling hvert døgn, og til sammen tilbakela han 572 timer og 31 minutter med spilling i november.

Han spilte for det meste «Rocket League», men var også innom «Bloons TD», «Runescape», «Kerbal», «Age of Empires» og «Path of Exiles» - blant mange andre spill.

Han rundet også hele «Death Stranding» på litt over 30 timer, og avsluttet hele greia med å dundre rundt i «Euro Truck Simulator» i tre timer.

Det hele er litt av en bragd, om enn noe usunn, men til tross for dette ble det ikke en verdensrekord – den kom samtidig fra en tysker:

Den tyske streameren Seansstream tok nemlig i enda mer, og klemte inn 20 timer hver dag. Han avsluttet november med absurde 595 timer med spilling.

De to visste ikke om hverandres rekordforsøk før halvveis inn i måneden, men Bodine (som er en langt større streamer på Twitch) tok det hele med knusende ro – han ville heller bare fullføre målet sitt.

Ingen av disse to vil derimot gå inn i noen offisielle rekordbøker – Guinness World Records nekter nemlig å ta imot resultater de mener er usunne. For eksempel nekter de å loggføre rekorder som går på å gå lengst mulig uten søvn.

Det hele hadde derimot en økonomisk gevinst. Bodine, som allerede var en kjent figur på strømmeplattformen, fikk nesten fem tusen flere abonnenter i perioden. Det gir en ekstra utbetaling på omtrent 137 000 kroner per måned. Han hadde også nærmere 5000 abonnenter før det hele startet, og fikk i tillegg flust av donasjoner underveis.

Det vites ikke hvor mange flere abonnenter Seansstream fikk, men kanalen hans hadde et markant hopp i antall besøkende i november.

Ikke spill så mye, folkens.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Sekiro: Shadows Die Twice» årets spill under The Game Awards

Men «Disco Elysium» med flest priser.

Les mer

- Kødder med forventningene du har til et rollespill

«Disco Elysium» er noe helt unikt. Her er ukas Rad Crew podcast.

Les mer