(PressFire.no): 26. november vil det komme atter en oppdatering til nydelige «Stardew Valley», det melder utvikler Eric «ConcernedApe» Barone på hjemmesiden sin.

Til å være «ferdig» med «Stardew» gir Hr. Ape ut mye innhold, får vi si. Han forteller at målet hans med denne 1.4-oppdateringen har vært å polere spillet skikkelig – slik han alltid har hatt lyst til. Det betyr en rekke fikser for bugs.

Også denne gangen blir det påfyll av mer å gjøre i spillet i tillegg til bug-fiksingen, og visstnok skal «nesten alle aspekter» av spillet ha blitt forbedret eller ekspandert.

For eksempel vil det nå være mulig å splitte opp gården mellom spillerne i flerspillermodusen på et nytt kart kalt «Four Corners», hvor man ikke bruker av den samme pengepungen.

Det skal også komme mer innhold etter man har giftet seg, med nye happenings som kan skje med alle figurene du kan gifte deg med – i tillegg til mer generelt «endgame»-innhold.

Skjermbildefunksjon kommer også, slik at man kan ta bilde av hele gården med et knasteknast.

Oppdateringen (som er gratis) kommer altså 26. november – først til pc, så noen uker etter til konsoll og mobil. Vips, så gikk det noen hundre timer til i spillet.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Tony Hawk's Pro Skater»-serien får sin egen dokumentar

Har premiere denne måneden.

Les mer