(PressFire.no): Det var mange som ble skuffet da «Red Dead Redemption II» kun ble annonsert til PlayStation 4 og Xbox One, men som med «GTA V» ble det lenge spekulert i om en pc-versjon ville komme i ettertid.

Og det har gått mange rykter og alle mulige «lekkasjer»

Nå kommer den offisielle beskjeden – «Red Dead Redemption II» kommer til pc og det kommer allerede 5. november, det kommer i en pressemelding fra Rockstar sjæl.

Det blir også en lanseringstittel på Google Stadia, når Google sin tjeneste lanseres.

I meldingen heter det at pc-versjonen får en rekke grafiske og tekniske forbedringer, i tillegg til mer innhold i form av bounty Hunting Missons, Gang Hideouts, våpen og mer.

De kan også fortelle at «Red Dead Online» på pc vil nyte godt av alt innhold og forbedringer som er kommet til konsollversjonen.

Det kommer derimot ikke til Steam i første omgang, og vil bare være tilgjengelig i Rockstars egen spillbutikk/-launcher Rockstar Game Launcher, Epic Game Store og nevnte Stadia i november. Steam-lanseringen skjer i desember en gang.

Forhåndsbestillinger via Rockstar Game Launcher vil også få to valgfri Rockstar-spill som er tilgjengelig der, i tillegg til litt annet stæsj for «Red Dead II».

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Beneath A Steel Sky»-oppfølgeren utsatt

Puss, puss, så får du en suss.

Les mer