(PressFire.no): Hvert år hedrer spillkonferansen Women in Games kvinner som har fått til noe ekstraordinært i løpet av fjoråret – det har de gjort helt siden 2011.

En av årets nominerte var Catharina Bøhler fra Sarepta Studio i Hamar – studioet som jobbet med Teknopilot på «Mitt Barn Lebensborn».

Der fant hun seg i selskap med Christina Myers, Micaela Romanini, Audrey Leprince, Julie Chalmette og Dr. Jo Twist.

Til slutt var det Catharina Bøhler og Christina Myers som fikk plass i Hall of Fame, hvor 16 andre tidligere har blitt innlemmet.

- Jeg er ufattelig glad og beæret. Det har vært fantastisk å være med på Women in Games Conference og treffe så mange talentfulle, inspirerende kvinner i bransjen vår. Det å da vinne en sånn pris blir litt overveldende, forteller Bøhler i en melding til PressFire.

Hedersprisen kommer etter at spillet «My Child Lebensborn» også kunne hente en prestisjepris under Bafta-utdelingen tidligere i år.

Spillet har fått mye heder og ære for måten det har tatt opp et problematisk tema om forskjellsbehandling basert på bakgrunn - i dette tilfellet de såkalte tyskerbarna i etterkrigstidens Norge. 

Foto: Women In Games.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Dreams

Skaperne av «Little Big Planet» og «Tearaway» har skrudd konseptet «Play, Create, Share» opp til 11.

Les mer

- En stor teknisk bragd, men...

Vi sliter med å bli revet med av «Dreams» på PS4

Les mer