Sjekk ut den nye traileren for spillet som slår sammen «Skyrim» og «Oblivion»

«Skyblivion»-arbeidet går stadig fremover.

15. august 2019 21:26

(PressFire.no): Vi skreiv for halvannet år siden om «Skyblivion», et prosjekt som forsøker å «porte» det gode gamle «Oblivion» inn i «Skyrim»-grafikkmotoren.

Ting har tatt litt lengre tid enn planlagt, der prosjektet har møtt på typiske fanprosjekters største fartshump – enkelte medlemmer måtte prioritere det virkelige liv over moddingen.

Men nå har det gått bra i en stund, og en ny trailer for prosjektet har nettopp blitt lagt ut.

Norske Adrian «ClearanceClarence» Thomassen er med på teamet som pusser opp teksturene i spillet, og han forteller at det har vært mer fremgang i 2019 enn alle årene før.

Han lover samtidig at de ikke gjør noen endringer på alles favorittfigur: Adoring Fan.

Prosjektet har vært i en eller annen form helt siden 2012, og det samarbeides samtidig med «Skywind»-teamet – som holder på å pusse opp «Morrowind» på samme måte.

En endelig lanseringsdato er ikke klar enda, men utviklerne sier at selve kartet er bortimot ferdig, og at flora, fauna, utstyr og 3D-assets er i ferd med å implementeres.

- Verdenen er nå fylt med ville dyr som går rundt og monstre som prøver å drepe deg i hvert et hjørne, skriver utviklerne.

Det gjenstår derimot en del arbeid med oppdragene i spillet, spesielt for å luke unna en del bugs. Men det er uansett hyggelig å se at det er fremgang. For å spille modifikasjonen når den kommer må du eie både «Skyrim» og «Oblivion» til pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3