(PressFire.no): Det er i en finansoppdatering til investorer at Activision Blizzard-sjefen Rob Kostich kunne bekrefte at de kommer til å fortsette nostalgifesten med å pusse opp gamle klassikere.

Han forteller at nylig slupne «Crash Team Racing» har mottatt god respons hos kritikerne, men også gjort det godt på salgslistene – spesielt digitalt, gjengitt av JUMPBUTTONCB på Twitter.

Videre bekrefter han at «Crash Bandicoot. N’ Sane Trilogy» har solgt over ti millioner eksemplarer, og har hatt stor påvirkning på bunnlinja til spillgiganten.

I oppdateringen tolker selskapet det til at disse merkevarene har livets rett og utholdenhet utenom bare oppusset versjoner og hinter om at det kan komme nye tilskudd og «innovasjon».

De anser blant annet dette som et vekstområde for Activision i framtiden.

Sist avsluttet han med å bekrefte at det vil komme annonseringen om oppussede versjoner av andre merkevarer.

Activision har også pusset opp visse deler av «Call of Duty»-serien – i tillegg til at de lager en slags remake av «Modern Warfare», som kommer nå i november.

Det er vanskelig å forutse hvilke serien Kostich sikter til, men katalogen til Activision strekker seg helt tilbake til tidlig åttitallet.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Tony Hawk's Pro Skater»-serien får sin egen dokumentar

Har premiere denne måneden.

Les mer