(Rad Crew): Skyteepisoder i USA er dessverre noe som har blitt veldig vanlig, og tiltak som virkelig har effekt har latt vente på seg. Vi mener det skyldes manglende vilje til å ta tak i underliggende problemer. I kjølvannet av episoden i El Paso trekker nemlig flere politikere og meningsbærere frem dataspill igjen som om det skulle ha noe med saken å gjøre. I ukas episode måtte vi uttrykke vår frustrasjon over at dataspill igjen utpekes som syndebukk.

Noe litt mer positivt: Vi har alle hatt et gjensyn med «Assassin's Creed Odyssey» som snart et år etter utgivelsen har blitt en av våre favoritter i serien, og kanskje det beste siden «Brotherhood» fra 2010? En engasjerende historie, to kule hovedpersoner og en fortryllende setting som er delvis historisk og delvis mytologisk. 

Pluss: Vi tar for oss de aller beste Zelda-spinoffene. Og nei, det er ikke så mange å velge om, så «Link's Crossbow Training» er inkludert på lista. Men vi tok i alle fall ikke med CDi-spillene! 

Foruten vold snakker vi i nyhetene også om overgangen fra Twitch til Microsoft sin streaming-plattform Mixer som den populære streameren Ninja annonserte forrige uke. Det er et potensielt betydelig skudd for bauen til Twitch i en tid der den Amazon-eide plattformen møter en del motstand for sin angivelig dårlige håndheving av sine egne regler.

Snakkes i neste ukes episode, folkens!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer