Trainer No. 3-kortet.

(PressFire.no): Noen ganger går ad undas med postvesenet, har vi vel alle erfart en eller annen gang. Men de fleste har nok ikke revet seg mye i pelsen som det en stakkars selger (og kjøper) av det mytiske «Pokémon»-kortet «Trainer No.3».

Kortet ble kun utgitt som tredjepremie i Super Secret Battle, en «Pokémon»-turnering i forbindelse med lanseringen av «Pokémon Gold / Silver» i Japan i 1999.

Kortet ble solgt på eBay i august i fjor for hele 60 000 dollar, eller drøyt 520 000 kroner, men har så forsvunnet i posten, ifølge YouTuber smpratte, som skal kjenne både selger og kjøper i den uheldige situasjonen.

Selgeren var smart nok til å forsikre kortet i posten, men makssummen en pakke gjennom US Postal Service kan forsikres for er 50 000 dollar, så han går på en 86 000 kroner stor smell uansett.

Pakken forsvant etter den ble signert for av postvesenet i New York og kom aldri fram til kjøperen som bor utenfor USA. Den har ikke blitt plukket opp av kjøperen.

Nå tilbyr selgeren 1000 dollar (8600 kroner) i finnerlønn dersom noen har opplysninger som fører til at kortet oppdages.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Donkey Kong»-juksemakeren varsler søksmål mot Guinness Rekordbok

Har lagt ut et gigantisk dokument for å bevise sin uskyld, men møter sterk motstand.

Les mer

- Langt fra en definitiv versjon av «Final Fantasy VIII»

Merkelige feil og mangler holder den nye versjonen tilbake. Her er ukas Rad Crew-podcast.

Les mer