(PressFire.no): Det er i et intervju med PCGames at kreativ leder på spillserien, Adam Isgreen, sier at de har planer om å avsløre «Age of Empires IV» skikkelig senere i år.

Stormessa Gamescom i Köln i august er et av alternativene, som henger sammen med at spillet fikk en teaser-trailer på samme messe for to år siden.

- Jeg kan fortelle at vi skal begynne å prate om «Age of Empires IV» senere i år. Som du vet, så er det to store spillarrangementer snart, Gamescom og XO, hvor Microsoft alltid gjør noe, sier Isgreen.

- Så en av de to, kanskje?

XO er Microsofts Xbox-sentrerte fan-fest, hvor det pleier å dukke opp noen avsløringer av kommende spill til både Xbox og pc. Forrige arrangement var i november i fjor, men årets er ikke offisielt annonsert enda.

Isgreen sier samtidig at over én million spillere er innom og spiller de tre gamle spillene i serien hver eneste måned. Det arrangeres fortsatt online-turneringer i «Age of Empires II», for eksempel.

Popularitet til tross: Det nye spillet i serien har latt vente på seg. «Age of Empires IV» har vært under utvikling lenge nå, men bortsett fra en trailer gitt ut under Gamescom for to år siden har vi ikke hørt noe.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Donkey Kong»-juksemakeren varsler søksmål mot Guinness Rekordbok

Har lagt ut et gigantisk dokument for å bevise sin uskyld, men møter sterk motstand.

Les mer

- Langt fra en definitiv versjon av «Final Fantasy VIII»

Merkelige feil og mangler holder den nye versjonen tilbake. Her er ukas Rad Crew-podcast.

Les mer