(Rad Crew): Spilldesigneren Koji Igarashi er tilbake med et nytt Castlev...nei vent nå litt, det er faktisk «Bloodstained» som hadde stor suksess på Kickstarter for noen år siden.

Nå er det ute, og vet du hva? Det er faktisk det «Castlevania»-spillet som fansen har savnet siden det siste todimensjonelle spillet kom ut på DS for 11 år siden.

Om dette vil gi Kickstarter-plattformen ny giv, eller om det er dens siste hurra vet vi ikke, men dette spillet er hvertfall et kjærlighetsbrev til en sjanger vi har savnet veldig, veldig mye, og det er et utsøkt plattformspill på alle måter. Hør episoden for å finne ut hvorfor vi elsker det så mye!   

Men før vi kommer så langt, snakker vi om noen av de merkeligste slåssespillene noensinne i ukas Topp 5. Ideen om å snakke om dette kom da vi fikk vite om det slåssespill basert på Victor Hugos roman «Les Miserables»! Det er like crazy som det høres ut som. På showet snakker vi om den galskapen, og fire andre slåssespill du kanskje ikke har hørt om en gang?  

Vi snakker også om at EA har forgjeves forsøkt å få folk til å slutte å kalle det lootboxes, og Thomas er i studio for å snakke om det norske spillet «Draugen» fra Red Thread Games. Hør showet for å finne ut om det fenget ham!  

Pluss: Bernie Sanders mener spillutviklere bør fagorganisere seg, «The Last of Us 2» har en utgivelsesmåned, det er sannsynligvis en ny Switch-modell på vei, og mye mer!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting — Spotify

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Half-Life: Alyx

«Half-Life»-serien er tilbake i storform i det beste og største VR-spillet hittil!

Les mer