(Rad Crew): Justin Roiland laget ting før «Rick & Morty» også, men det var først med den serien han virkelig slo gjennom og skapte et fenomen som er den mest populære tegnede TV-serien på mange år. Og nå følger spillselskapet hans, Squanch, opp med et utrolig merkelig VR-kompatibelt spill som virkelig må oppleves.

Spillet har den umiskjennelige animasjonsstilen, for ikke å snakke om stemmeskuespillet som Roiland sine greier har blitt kjent for. Så «Rick & Morty»-fans bør nok sjekke dette ut. Stian har testet spillet i ukas episode av Rad Crew, og deler hva han syns om det. Han svarer også på det viktigste spørsmålet av alle: Er det morsomt?  

Are på sin side spiller det utrolig sjarmerende «Cadence of Hyrule» der Zelda og rytmespill og dungeon-crawlers møtes i skjønn forening. Han virker som han liker det, spesielt siden han hadde på Switchen i studio og nesten måtte rives vekk fra den! 

Etter bomba om at «The Witcher 3» kommer på Switch tok vi oss også tid til å snakke om de beste og mest imponerende portene vi har sett på konsollen til dags dato! Det burde vel ikke overraske noen at «Doom» er på lista.    

Pluss: Dr Disrespect dreit seg ut på E3, og mye mer! 

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting Spotify

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer