(PressFire.no): Det tok bare syv måneder, men nå har endelig Bethesda begynt å levere de faktiske kanvas-baggene de lovte da folk forhåndsbestilte spesialutgaven av «Fallout 76».

Hvorfor er dette så fryktelig interessant? Vel, det ble litt dråpen som fikk begeret til å renne over da Bethesda leverte en sliten nylonpose til de som betalte mest for spillet, istedet for en høykvalitets bag laget av kanvas-stoff.

Dette etter at spillet kom under hard skyts for å ha blitt lansert i en nærmest uferdig tilstand, med en rekke bugs og mangler. Spillet ble heller ikke akkurat rost opp i skyene for å være et godt spill.

Det hjalp heller ikke at Bethesda hadde lagd flotte ryggsekker til YouTube-stjerner som kom for å teste spillet før lansering, og flere tok det ille opp at de som betalte mest fikk minst.

Først sa kundesupport hos selskapet at de ikke kom til å fikse noe som helst, fordi produksjonen av baggene var for dyre.

Deretter forsøkte selskapet å gi omtrent fem dollar i kompensasjon i selve spillet (noe som ikke var nok til å kjøpe en kanvas-bag i spillet), før de ga etter og opprettet en nettside hvor folk kunne bestille en ny kanvasbag.

Nettsiden hadde forøvrig en bug som gjorde at informasjonen til folk ble vist til andre brukere. Oops.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer