(Rad Crew): Vår egen Thomas sin tale er klar: Du bør absolutt ikke hoppe over romthrilleren «Observation». Den har nerve, unike mekanikker og et spennende narrativ i realistiske omgivelser. Hvis du liker filmer som «Gravity» eller «Interstellar» bør dette være midt i blinken. Hør episoden for å få med deg alle inntrykkene fra dette spillet!

Stian på sin side har spilt «Rage 2» og selv om det kanskje ikke er det beste spillet med åpen verden, spesielt ikke i kjølvannet av «Breath of the Wild», så finner han masse å like med Bethesda sin nyeste shooter. Han liker spesielt godt den fargerike estetikken, skytemekanikkene og bilene, og av og til er det nok, ikke sant?

Pluss: Sonic, mot bedre vitende, er ute og kjører bil igjen. Vi har testa «Team Sonic Racing» og det er en dessverre et steg ned fra forgjengeren i serien, «Racing Transformed». Færre kule karakterer, flere av Sonic sine teite venner og en litt billigere produksjonsverdi står likevel ikke i veien for noen timer med ganske ålreit kart-racing, hvis det er din ting. 

I nyhetene snakker vi om WHO som har lansert problemspilling som en diagnose, og vi mener kanskje at overskriftene rundt dette har vært en smule sensasjonelle? Pluss: Kan GOG Galaxy 2 ta opp konkurransen med Epic og Steam? Spillbutikk-krigen fortsetter, og vi sier som det står på «Alien vs Predator»-plakaten: Whoever wins, we lose.   

Snakkes i neste ukes episode!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Half-Life: Alyx

«Half-Life»-serien er tilbake i storform i det beste og største VR-spillet hittil!

Les mer