(Rad Crew): Vår egen Thomas sin tale er klar: Du bør absolutt ikke hoppe over romthrilleren «Observation». Den har nerve, unike mekanikker og et spennende narrativ i realistiske omgivelser. Hvis du liker filmer som «Gravity» eller «Interstellar» bør dette være midt i blinken. Hør episoden for å få med deg alle inntrykkene fra dette spillet!

Stian på sin side har spilt «Rage 2» og selv om det kanskje ikke er det beste spillet med åpen verden, spesielt ikke i kjølvannet av «Breath of the Wild», så finner han masse å like med Bethesda sin nyeste shooter. Han liker spesielt godt den fargerike estetikken, skytemekanikkene og bilene, og av og til er det nok, ikke sant?

Pluss: Sonic, mot bedre vitende, er ute og kjører bil igjen. Vi har testa «Team Sonic Racing» og det er en dessverre et steg ned fra forgjengeren i serien, «Racing Transformed». Færre kule karakterer, flere av Sonic sine teite venner og en litt billigere produksjonsverdi står likevel ikke i veien for noen timer med ganske ålreit kart-racing, hvis det er din ting. 

I nyhetene snakker vi om WHO som har lansert problemspilling som en diagnose, og vi mener kanskje at overskriftene rundt dette har vært en smule sensasjonelle? Pluss: Kan GOG Galaxy 2 ta opp konkurransen med Epic og Steam? Spillbutikk-krigen fortsetter, og vi sier som det står på «Alien vs Predator»-plakaten: Whoever wins, we lose.   

Snakkes i neste ukes episode!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer