(PressFire.no): Blizzard har endelig revet sløret av lanseringsdatoen for de etterlengtede «Classic»-serverne til «World of Warcraft».

Disse vil la deg gjenoppleve spillet slik det framsto ved lansering i 2004, og moroa legges ut midnatt 27. august norsk tid.

Samtidig melder også selskapet at de kommer til å starte en betatest av serverne allerede i morgen, 15. mai, for spesielt utvalgte spillere. For å kunne bli trukket ut logger du inn på kontoen din her og velger å bli med (betaen er separat fra den vanlige «World of Warcraft»-betatestingen).

Etter hvert vil det også komme tre stresstester som åpner opp for ytterligere spillere: Fra 22. til 23. mai, fra 19. til 20. juni og fra 18. til 19 juli.

Det vil være strenge level-begrensinger i beta- og stresstesten, så ikke forvent å makse ut figuren din her.

Blizzard påpeker at det bare er aktive spillere som får mulighet til å bli valgt ut til testingen av spillet, og du må ha et løpende abonnement gående. De bruker flere parametere (som tid brukt på spillet) for å finne ut hvem som blir invitert – det er med andre ord ikke sikkert du får bli med på testingen.

Til slutt sier Blizzard at de kommer til å åpne opp for å lage «Classic»-figurer den 13. august, slik at du kan være klar til lanseringen. Du kan lage opp til tre figurer per konto du har.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Rekordtall for verdens største slåssespillturnering

Over 14 000 møtes til dyst i Las Vegas neste måned.

Les mer

Slik går de forskjellige e-sportene i Norge

«Counter-Strike» alene er større enn sjakkforbundet - se oversikten over 18 spill her.

Les mer