(PressFire.no): Blizzard har endelig revet sløret av lanseringsdatoen for de etterlengtede «Classic»-serverne til «World of Warcraft».

Disse vil la deg gjenoppleve spillet slik det framsto ved lansering i 2004, og moroa legges ut midnatt 27. august norsk tid.

Samtidig melder også selskapet at de kommer til å starte en betatest av serverne allerede i morgen, 15. mai, for spesielt utvalgte spillere. For å kunne bli trukket ut logger du inn på kontoen din her og velger å bli med (betaen er separat fra den vanlige «World of Warcraft»-betatestingen).

Etter hvert vil det også komme tre stresstester som åpner opp for ytterligere spillere: Fra 22. til 23. mai, fra 19. til 20. juni og fra 18. til 19 juli.

Det vil være strenge level-begrensinger i beta- og stresstesten, så ikke forvent å makse ut figuren din her.

Blizzard påpeker at det bare er aktive spillere som får mulighet til å bli valgt ut til testingen av spillet, og du må ha et løpende abonnement gående. De bruker flere parametere (som tid brukt på spillet) for å finne ut hvem som blir invitert – det er med andre ord ikke sikkert du får bli med på testingen.

Til slutt sier Blizzard at de kommer til å åpne opp for å lage «Classic»-figurer den 13. august, slik at du kan være klar til lanseringen. Du kan lage opp til tre figurer per konto du har.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Sonic»-filmen utsettes til neste år

Trenger tid til å utføre plastisk kirurgi på det blå pinnsvinet.

Les mer