(Rad Crew): Sony har vært inni en god stim når det gjelder deres egenutviklede spill til Playstation 4, så det er forståelig hvis en del spillere har høye forventninger til «Days Gone».

Ifølge Stian fra Rad Crew er spillet kanskje ikke helt den innertieren som både «Horizon», og «God of War» har vært, men det leverer en ålreit åpen verden, fryktinngytende horder av zombier (ja, det er zombier samme hva utvikleren sier) og en fin motorsykkelgjeng-estetikk som snytt ut av nesa på «Sons of Anarchy».  

Likevel er det elementer som skurrer litt, og mye kan tyde på at lang utviklingstid har gjort at spillet føles bittelitt gammeldags. Hør episoden for å finne ut hva som er bra, og hva som er mindre bra med «Days Gone».

Pluss: Game Boy fyller 30, og vi feirer med å oppsummere våre fem favorittspill til konsollen, og snakker litt om hva som gjorde den så spesiell. Arven til Game Boy lever dessuten videre i dagens smart-dingser, og vi blir aldri lei av å prate om den gamle, elskede mursteinen.

I tillegg kommer vi innom nyutgivelsen av «Phoenix Wright» trilogien på Switch, og den etter hvert så populære emulatoren Higan, som takler en hel mengde forskjellige plattformer med svært stor nøyaktighet. Og ikke minst: den kommende Mega Drive mini-konsollen.

I nyhetene kommer vi også innom den økende innflytelsen til det kinesiske selskapet Tencent i spillmarkedet, og hvordan Assassin's Creed Unity muligens kan hjelpe med rekonstruksjonen av Notre Dame?  

Nyt ukas episode!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Half-Life: Alyx

«Half-Life»-serien er tilbake i storform i det beste og største VR-spillet hittil!

Les mer