Pusser opp Steam

Nytt utseende og flere funksjoner.

22. mars 2019 14:48
(Trykk for større)

(PressFire.no): Det var under årets Game Developer Conference at Valve kunne avsløre en oppussing av deres Steam-klient.

Det har tidligere gått rykter om at dette skulle skje, takket være noen filer som ble funnet i Steam-mappene etter en oppdatering for over to år siden, men nå skjer det altså.

I første omgang er det sidene som omhandler spillbiblioteket ditt som pusses opp, der det blir større bilder og mer informasjon. For eksempel vil du få mer info om aktivitetene til de på vennelistene dine.

Det vil også komme en egen plass for spesielle arrangementer som kan skje i spillene dine (for eksempel om en utvikler velger å kjøre en tidsavgrenset greie), og oppdateringer, skjermbilder og slikt skal også vises tydeligere.

Du skal etter hvert også kunne søke blant spillene dine med de samme tagsene som er i selve butikken, slik at du kan sortere på for eksempel flerspillerspill eller spill som støtter håndkontrollere.

Ingen konkret dato på når dette kommer enda, men en lukket beta er allerede startet, ifølge Valve.

For de av oss som foretrekker en mer kompakt variant ser det kanskje litt for luftfylt ut?

Klikk på bildene for større:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3