«Sonic»-fans velsigner ikke figuren i den kommende filmen, for å si det forsiktig

Skaperen selv: - Kunne dere ikke funnet en bedre balanse?

5. mars 2019 16:49
Mulig design-guide har lekket.

(PressFire.no): At det har vært noe skepsis rundt den kommende «Sonic: The Hedgehog»-filmen ville være en underdrivelse.

Det ble ikke bedre da det lekket noen bilder som kan gi inntrykk av hvordan det blå pinnsvinet vil se ut i filmen, noe som i beste fall kan beskrives som noe ubehagelig og rart.

Nå har det igjen lekket noen nye bilder fra promomateriell – i tillegg til en slags designguide for figuren i filmen.

Med det har diskusjonen blusset opp igjen og fans er ikke imponert – de fleste beskriver utseende som ubehagelig og i dissonans med figuren de kjenner.

I tillegg til at det rødmes på verdensbasis over personlighetsbeskrivelsene «respektløs og sarkastisk», «ikke ond, men full av rampestreker» og «kul og likanes».

Heller ikke mannen bak det første spillet, Yuji Naka, er veldig imponert – ikke bare deler han en sak fra Gigazine som kaller designet sjokkerende, men kritiserer flere aspekter selv.

Han etterlyser mer balanse i designet hvor hode og mage ses i helhet, og viser fram hvordan en fan klarer å redigere til noe han anser som bedre. Han er også svært kritisk til at figuren ikke har hvite hansker.

Videre spekulerer han om lekkasjene er med vilje, men kritiserer i så fall valget når temaet blir den «dårlige retningen».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3