Også fysiske eksemplarer av «Metro Exodus» dropper Steam

Kunder er forbanna.

30. januar 2019 12:30

(PressFire.no): Denne uka kom den uventede beskjeden om at «Metro Exodus» dropper Steam til fordel for Epic sin nye spillbutikk – det bare to drøye uker før lansering.

De som har forhåndsbestilt spillet via Steam vil fremdeles få spillet, men Deep Silver har nå gjort en avtale med Epic om at alt salg på pc skal gå gjennom deres nye spillbutikk fra nå av.

Spillet forblir eksklusivt på Epic sin butikk i et år.

Det ble ikke godt mottatt av kundene, som ikke lenger har Steam som et alternativ for plattform.

Nå kommer også beskjeden om at de som har forhåndsbestilt fysisk eksemplar kommer til å få Epic-kode sammen med spillet – det på tross av at de ble lovet Steam-kode da de forhåndsbestilte spillet.

Flere kunder forteller hvordan butikker fremdeles informerer kundene om at spillet bil inkludere en Steam-kode på lansering.

Mange andre hevder de kommer til å avbestille spillet eller allerede har avbestilt som følge av byttet fra Steam til Epic Store.

Andre lurer på hvor lenge utgiveren har visst om byttet uten å informere kundene og synes tidspunktet så nære lansering er mistenkelig.

Enkelte påpeker at de har drevet med misledende markedsføring og det er i skrivende stund fremdeles Steam-logo som dominerer markedsmateriellet – og det er fremdeles en Steam-logo på nettsiden til spillet, som også lenker til forhåndsbestillinger.

«Metro Exodus» slippes 15. februar. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3