(PressFire.no): Nå får det ekstremt populære konkurransespillet «League of Legends» sin egen såkalte graphic novel – tegneserie i bokform.

Det er heller ingen mindre enn Marvel som skal stå for den nye serien, som først vil ta for seg bakgrunnshistorien til figuren Ashe.

 

Se, ikke bare lese

Selve historien er det Riot Games sin egen skribent, Odin Austin Shafer, som skal stå for. Det er «Heavy Vinyl»-tegneren Nina Vakueva som skal tegne. 

- Vi elsker tegneserier for å fortelle historier fordi det gir «League of Legends»-fans en mulig til å se Runeterra-universet i stedet for å bare lese om det, sier sjefen for kreativ utvikling i Riot Games, Greg Street.

Han ser også likheter mellom Marvel sitt univers og det i «League of Legends».

- Begge inneholder en rekke figurer med tiltalende og varierende bakgrunner. Marcels suksess i å utvikle et univers gjennom tegneserier og skape fantastiske historie er bransjedefinerende, og vi gleder oss til å jobbe med dem for å puste liv i våre egne historier.

 

Samme folka

Marvel ser på sin side likhet i kundegruppen, som liker både tegneserier og dataspill, sier Marvels ansvarlige redaktør C.B. Cebulski.

Den første tegneserien får tittelen «League of Legends: Ashe: Warmother» og skal slippes i mai 2019.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer