(PressFire.no): Det relativt ferske svenske spillselskapet THQ Nordic har handlet voldsomt de siste årene – de har spesielt sikret seg merkevarer som støver ned og spill med kultstatus som de har pusset opp og gitt ut på ny.

De har også handlet seg noen studioer, og nå kommer det to nye til bordet.

THQ Nordic kunngjør nå at de har sikret seg både det svenske studioet Coffee Stain Studios, samt de finske kjøreentusiastene i Bugbear Entertainment.

Førstnente er kanskje mest kjent for spillet «Goat Simulator» - spillet med smekkfullt av skøyale bugs som ble spillet. De er for tiden aktuelle med «Deep Rock Galactic» et slags «Minecraft»-blandet-med-«Red Faction»-aktig spill som er i early access.

Bugbear Entertainment er kanskje mest kjent for de første «Flatout»-spillene, men også «Ridge Racer Unbounded» som de laget på oppdrag fra Namco Bandai Games. De er for tiden aktuelle med «Wreckfest» - et slags moderne «Destruction Derby».

THQ Nordic var også utgiver for «Wreckfest» før de nå kjøpte hele studioet. Spillet slippes om bare noen dager.

- Janne Alanenpää er en legende innen action racing-spill, og Bugbear-teamet kommer med viktige utviklingskapasitet som de har tjent på å lage fantastiske spill i løpet av nesten to tiår, sier THQ Nordic-sjefen Lars Wingefors i et presseskriv.

Målet skal være at «Wreckfest» blir en stor merkevare for THQ Nordic.

Ifølge Alanenpää betyr dette at de nå girer opp produksjonen.

Annonse

Kommentarer