(PressFire.no): Det var på forhånd meldt at «Diablo» kom til å få spesielt oppmerksomhet under årets Blizzacon, men det svært mange som ble skuffet da Blizzard annonserte et nytt spill i serien for mobiltelefoner.

Annonseringen ble møtt av pipekonsert fra salen og under paneldebatten ble det blant annet spurt om det var en forsinket aprilsnarr.

En annen bemerker at det nye mobilspillet har funksjoner som «Diablo 3»-spillerne har etterspurt i lang tid, og spør derfor om spillet i det minste vil komme til pc.

Når regissøren bak spillet påpeker at det kun er ment for mobiltelefoner og nettbrett blir han møtt med pipekonsert fra salen.

Teamet responderer med å spørre Blizzcon-deltagerne om de ikke har mobiltelefoner.

I skrivende stund har også en av trailerne, som sannsynligvis er åpningssekvensen for spillet, mottatt 180 000 tommel ned-stemmer på Youtube og kun 6 200 tommel opp-stemmer.

De skal også ha lastet opp traileren på ny og ikke oppført den i YouTube-lista – sannsynligvis for bruk på egne nettsider – der har de nå fått 36 000 tommel ned-stemmer og kun 401 stemmer med tommel opp.

Kommentarfeltet er i tillegg fylt med rasende skuffede fans og Blizzard skal angivelig også ha begynt å slette kommentarer under videoen.

Blizzard Entertainment har foreløpig ikke kommentert den negative responsen. 

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

KOMMENTAR: Når kildekritikken av spill i media uteblir, blir konsekvensene ekte

Spill får skylda i India, og arresteringen av de som spiller fortsetter.

Les mer