(Rad Crew): Lara Croft er mer brutal enn noensinne i «Shadow of the Tomb Raider», et spill som føles som om det har like mye til felles med «First Blood» som det har med tidligere spill i serien. 

Dette er det tredje spillet siden Crystal Dynamics startet på nytt med en ny og mer menneskelig Lara. Nå lurer vi litt på om serien har flere triks i ermet, for det virker som om det meste er oppbrukt. Det betyr likevel ikke at spillet ikke er verdt det, for fokuset på sniking og skyggedrap er utrolig underholdende. Og jungelen ser flott ut!

Vi fikk også besøk av Jarle Hrafn Grindhaug fra PressFire som har testet det etterlengtede «Red Dead Redemption 2». Han kom ut av opplevelsen med større interesse for hvordan spillet gjør historiefortelling og hvordan Rockstar har prøvd å gjøre verdenen mer levende.  

Pluss: I ukas Topp 5-liste snakker vi om figurene vi helst vil skal bli med i neste, eller et fremtidig «Super Smash Brothers»-spill. Forhåpentligvis klarer vi å overraske deg med noen skruballer fra fortiden! Det eneste kriteriet var at alle karakterene måtte ha en løs tilknytning til Nintendo.

Som vanlig diskuterer vi også ukens nyheter, hvor Nintendo sin «Direct»-fremvisning av kommende spill og spillnyheter står i fokus. Tre inn i helgen med en fersk episode av Rad Crew!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Xenoblade Chronicles»-remasteren har fått dato

Inkluderer lengre historiedel som fortsetter der originalen slapp.

Les mer