THQ Nordic har sikret seg «Alone in the Dark»

Og «Act of War».

20. september 2018 13:59
«Act of War».

(PressFire.no): Støvsugingen av mer eller mindre «glemte» spillserier fortsetter for utvikler/utgiver-duoen THQ Nordic.

Bare knappe to uker etter de sikret seg «Kingdom of Amalur»-navnet, har THQ Nordic nå kjøpt rettighetene til «Alone in the Dark» og «Act of War» fra Atari.

«Alone in the Dark»-serien kom først ut på starten av nittitallet og er av mange regnet som det første survival horror-spillet, men det siste i serien var «Alone in the Dark: Illumination» i 2015, utviklet av Pure FPS og gitt ut av Atari.

Det ble ikke godt mottatt, for å si det mildt, og var det verst anmeldte spillet det året (ifølge Metacritic).

«Act of War» er et strategispill som kom ut i 2005, med et plott skrevet av forfatter Dale Brown. Spillet ble godt mottatt ved lansering og fikk en tilleggspakke, men det har ikke vært noen nye spill etter det.

THQ Nordic har vært usedvanlig aktive i å sikre seg spill-lisenser de siste årene. I tillegg til spillene nevnt over har de også sikret seg «Metro»-serien, «Timesplitters», «Darksiders», «Giana Sisters», «Saints Row», «Delta Force», «Joint Operations», «Sphinx», «Desperados» og «Red Faction», for å nevne noen få.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3