(Rad Crew): De som laget «Double Dragon»-filmen trodde neppe de laget et mesterverk som ville tåle tidens tann. Vel, de fikk rett. Spillbaserte filmer har aldri vært spesielt minneverdige, men i ukas podcast tar vi for oss de som historien rett og slett har glemt, eller som er i ferd med å forsvinne uti eteren.

Det finnes bedre spillfilmer, det finnes også dårligere, men disse er kanskje de mest forglemmelige av hele bunten.

I nyhetene skjer det mye nettopp fordi Gamescom skjer. Vi prøver å samle de mest interessante godbitene, selv om Magnus sikkert har med seg mye snacks direkte fra messa neste uke.

Himmelen faller! Griser kan fly! Are har begynt å spille «No Man's Sky Next», og ikke bare det: han hater det ikke. Vi hadde aldri trodd det skulle skje.

I tillegg har vi lagt oss i selen med «Battle for Azeroth» ekspansjonen til «WoW», som har vanvittig mye innhold og quests som i stor grad er tilpasset solospilling på veldig gode måter. Vi har ikke en gang begynt på flerspillergreiene.

Det er interessant hvordan Blizzard klarer å holde liv i et 14 år gammelt spill. Og ikke bare holde liv i det, men holde det relativt fresht og gi det ny energi annenhvert år med ekspansjoner som er stappet fulle av kvalitets-quester, pene områder å utforske, og artige dungeons.

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Dreams

Skaperne av «Little Big Planet» og «Tearaway» har skrudd konseptet «Play, Create, Share» opp til 11.

Les mer

- En stor teknisk bragd, men...

Vi sliter med å bli revet med av «Dreams» på PS4

Les mer