(Rad Crew): Auda. Ifølge vår egen Are Ness Fløgstad er ikke «Octopath Traveler» spillet at mange håpet at det var. Det er unektelig lekkert å se på, og har flott musikk og et engasjerende kampsystem, men på historiesiden snubler det hele litt. Hør ukas episode for å finne ut hvorfor spillet ikke tente de turbaserte tennpluggene til Are så mye som han håpet på. 

Jack Tenold blir også med denne uka for å snakke om fabelaktige og ultrasøte «Captain Toad: Treasure Tracker» som er enda lekrere, enda bedre, og enda søtere på Nintendo Switch. Men kanskje et par praktisk funksjoner har gått tapt i overgangen fra WiiU-gamepaden til Switch-kontrollerne? 

Men før alt det: «No Man's Sky» har fått en oppdatering kalt «Next», og i den anledningen samlet vi en Topp 5-liste over spillene som har gjort de beste comebackene etter en ganske dårlig lansering. Noen som husker hvordan «Diablo 3» var i 2012? Jeez, det var seks år siden. Men se på hvordan spillet er i dag!

Eller hva med hvordan «Warframe» har vokst fra sin beskjedne start i 2013 til å bli et ganske stort fenomen nå i 2018? Spillverdenen er full av feelgood-historier, og her er altså fem av de aller beste.

Vi kommer også innom «Splatoon 2»-utvidelsen «Octoling Expansion» og de kule amiiboene av maskotene Pearl og Marina som jeg har skaffet meg. De er veldig kule altså!  

I ukens lyttersegment hører vi fra lyttere som deler sine mest upopulære meninger om spill, og det blir direkte hett i studio når vi får høre noen av de sterke meningene der ute. «Uncharted» er oppskrytt? Hva for noe? Skandaløst! 

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Xenoblade Chronicles»-remasteren har fått dato

Inkluderer lengre historiedel som fortsetter der originalen slapp.

Les mer