(Rad Crew): E3 er som juletida for oss som liker spill, en nesten magisk blanding av forventninger, sommerfugler i magen, ekstatisk glede og en liten porsjon skuffelse. Årets annonseringer leverte alt det, og mye mer!

At Microsoft gjorde det sterkt hersker det ingen tvil om. Blant annet har de kjøpt flere uavhengige spillstudioer, deriblant  «Hellblade»-skaperne Ninja Theory. De viste også frem et nytt «Halo», flere nye «Gears»-spill!

På den andre siden var årets Playstation-konferanse kanskje en liten nedtur i forhold til de siste par årene. Riktignok fikk vi se mer av det imponerende «The Last of Us 2», men de virkelig store overraskelsene uteble. Det var likevel dritkult å se at «Resident Evil 2» remaken fremdeles eksisterer og kommer ut tidlig neste år.

Ubisoft leverte en litt kjedelig presentasjon, med unntak av enda et fantastisk blikk inn i verdenen til «Beyond Good and Evil 2», som er noe av det nydeligste vi har sett! Spillet er godt plassert i den franske sci-fi tradisjonen til «Heavy Metal»-tegneseriene, og har en helt utrolig fascinerende estetikk.

Nintendo sin pressekonferanse var i stor grad viet til nyeste «Smash Bros», som virker som det blir det definitive spillet i serien. Du kan nemlig spille som alle figurene fra tidligere spill! Men hvorfor har de gjort rumpa til Snake mindre? Buuu!

Pluss: Square Enix, EA, Fat Shady, våre forhåpninger for Cyberpunk 2077 og mye mer!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Xenoblade Chronicles»-remasteren har fått dato

Inkluderer lengre historiedel som fortsetter der originalen slapp.

Les mer