Komplett Oddworld-pakke kommer til PC

Og de to første Abe-spillene er på vei til PSN.

12. oktober 2009 00:03

Det ha vært stille rundt neste Oddworld-spill, men nå har spillskaperen avslørt at klassikerne blir tilgjengelig på nytt, men også gitt et lite hint om neste prosjekt.

I et intervju om PC-pakken med alle Oddworld-spillene, spør nettsiden Bitmob også om vi noen gang kommer til å få se Abe-spillene på PS3.

ODDBOX

Lorne Lanning avslører at de to første Oddworldspillene, «Oddworld: Abe’s Oddysee» og «Oddworld: Abe’s Exoddus», er på vei til PlayStation Network.

- Morsomt at du spør, for de er allerede på vei.

- Vi har akkurat skrevet under på kontrakten denne uka, og de originale Abe-spillene vil offisielt komme til PSN veldig snart, sier Lanning til Bitmob.

De originale Abe-spillene hadde sin gullalder på PlayStation i henholdsvis 1997 og 1998, men utvikleren valgte å skifte plattform og ga ut «Oddworld: Munch’s Oddysee» og «Oddworld: Stranger’s Wrath» til Xbox.

Studioet Oddworld Inhabitants har vært svært hemmelighetsfulle om hva de nå jobber med, men i intervjuet slippes noen få hint om deres neste prosjekt.

- Jeg kan si at spillprosjektene våre er online- og nettsamfunnbasert. Det er det dominerende fokuset hos oss denne æraen, men som jeg har sagt før – vi har veldig lyst til å slippe noe mer info snart, men i fare for å høres ut som en plate med hakk i: Mindre ord og mer resultat.

- Vi jobber med saken, avsluttet Lorne Lanning intervjuet med.

Dermed ser det ut til at vi ikke har sett det siste til Oddworld helt ennå. Kanskje det er snakk om en utfordrer til «World of Warcraft»?

PC-pakken med alle Oddworld-spillene får navnet «The Oddbox» og har planlagt slipp denne vinteren.PSN-pakken med de to første Oddworld-spillene har fått den svevende datoen «veldig snart».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3