(Rad Crew): Vi begynner ukas episode med en forrykende Topp 5-liste over de beste spillene som er tilgjengelig på den splitter nye retrosamlinga «Sega Mega Drive Classics» som nå er ute på PS4, PC og Xbox. 

Som gamle SEGA-fans elsker vi å mimre litt om den magiske 16-bit konsollen som en kort stund gjorde det japanske selskapet til kongen av dataspill. Vi kommer innom blant annet «Gunstar Heroes» og det mega-ambisiøse «Phantasy Star IV». Hør episoden for å vite hvilke andre vi kårer til de beste! 

Pluss: hva i svarteste helsike er det som skjer med «Star Citizen»? Det er et spørsmål vi stiller hverandre med jevne mellomrom. Men denne gangen begynner det å bli ganske latterlig, da utvikleren tilbyr spillere å kjøpe alle romskipene i spillet for 27 000 dollar.

Vel og merke må du først ha punget ut 1000 for å få den muligheten, og det hører jo såklart med til historien at spillet fremdeles ikke er ute. Moro å betale for luft? Så hva skjer egentlig, Chris Roberts? Og hvor blir det av singleplayeren med Gary Oldman og Gillian Anderson - den må jo ikke være så vrien å ferdigstille?

Vi har også spilt enda mer «Detroit: Become Human» og utforska mange kriker og kroker i spillets labyrinth av valg og storylines. Det er rett og slett vanvittig kult, og Quantic Dream har levert sitt beste spill hittil! Vi er ganske samstemte i hele redaksjonen.

Ellers kan vi jo nevne at planen er å streame alle fremtidige episoder på Twitch - noe vi begynte med denne gangen. Så får vi se hvor det bringer oss. Mange kjekke spørsmål kom inn underveis, og vi prøvde å besvare dem så godt vi kunne!  

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Rekordtall for verdens største slåssespillturnering

Over 14 000 møtes til dyst i Las Vegas neste måned.

Les mer

Slik går de forskjellige e-sportene i Norge

«Counter-Strike» alene er større enn sjakkforbundet - se oversikten over 18 spill her.

Les mer