(Rad Crew): Vi kan alle tråkke i salaten av og til, men disse folka gjorde det til en kunst! Erik Fossum fra Pressfire (siden du leser nå) ble med oss for å snakke om noen av de verste PR-flausene i spillhistorien, noen skikkelig saftige uttalelser som kosta både penger og karrierer. 

Det blir også «God of War» prat for tredje uka på rad da vi får besøk av Rad Crew Nitro-vert Vegar Hatleskog som også har begitt seg ut på det norrøne eventyret. I tillegg diskuterer vi Switch-spillet «Manticore: Galaxy on Fire» som kanskje kan slukke «Starfox»-tørsten din? Det er uansett verdt å sjekke ut!

I tillegg: det er trøbbel med angreretten! Flere spillutgivere er i trøbbel med loven og har kommet med ulike forsvar for hvorfor de gjør som de gjør med tanke på forhåndsbestillinger og angrerett. Vi kommer også innom Nintendos nye president, Shuntaro Furukawa, og spekulerer i det kan bety for selskapets fremtid.

Pluss: kommer neste generasjon av konsoller til å ha fysiske medier? Og hva er egentlig det foretrukne mediet i Rad Crew-redaksjonen: Digitalt eller fysisk? 

Og er Subnautica det beste survivalspillet noensinne? Erik er nesten der nå, og vi andre er ganske imponert av det også.

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Xenoblade Chronicles»-remasteren har fått dato

Inkluderer lengre historiedel som fortsetter der originalen slapp.

Les mer