(Rad Crew): «Spyro» er tilbake, i POG-form! Neida, det kommer en remake til det klassiske PS1-spillet, men det er noe underlig over å ha missa et fenomen sent på 90-tallet som gjør at hele nostalgibølgen for serien har gått oss hus forbi. Men det ser hvertfall veldig pent ut, og vi snakker litt om «Spyro»-populariteten i ukens podcast.

Apropos podcaster, hører du på dem? Du gjør vel det siden du leser dette. Vi har det perfekte spillet du kan spille mens du hører på Rad Crew! Switch-versjonen av «Dragon Quest Builders» er helt prima til formålet, og passer vel egentlig bedre på Switch enn noen annen konsoll.

Det er herlig tidsfordriv, slett ikke bare «Minecraft»-ripoff, og ivaretar veldig mye av sjarmen fra hovedserien. Og ja, du kan spille det på do, eller spille det mens du hører på radio eller podcaster. Finnes det en bedre måte å tilbringe en helg? 

Vi snakker også om Sony sitt «Spider-Man»-spill og artikkelen om at «GTA V» skulle være det mest innbringende noensinne. Guess what: Det er ikke det vettu! Vi gikk også på limpinnen, og er overraska over at et seriøst nyhetsnettsted brukte VGChartz som kilde på salgstall.

Pluss: Du kan vinne «Bayonetta» 1 og 2 på Switch! Alt du trenger gjøre er å kommentere her eller i dedikert post på radcrew.net (som kommer) og si hvem som er din favorittspillheks og hvorfor. Vi velger det beste/mest gjennomtenkte eller mest underholdende svaret.

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer