(Rad Crew): «Warriors»-spillene fra Tecmo er ganske kontroversielle, og de er sjelden lett fordøyelige for folk som ikke har spilt dem før. Men graver du litt dypere mener vi at det er mye moro å hente der. «Fire Emblem Warriors» lykkes veldig godt i å bevare identiteten til Nintendo sin fantasy-serie på tross av sjangerbyttet. 

Ikke bare kan du kombinere units og få dem til å bli mer glad i hverandre, akkurat som i hovedserien, men du kan også skru på permadød for en ekstra utfordring. Du får også møte en haug av kjente ansikter for deg som har spilt 3DS-spillene i «Fire Emblem»-serien.

Vi har også testa «PES 2018» og syns det er overraskende ilgjengelig selv for oss som ikke er kjempestore fotballfans i virkeligheten. Mange henger seg opp i mangelen på lag- og ligalisenser, men for oss betyr det ingenting. Selve spillet er faktisk veldig moro, og flyter bedre enn noe «FIFA» vi har spilt fra et rent gameplayperspektiv.   

Og ikke nok med det: «Gran Turismo Sport» viste seg å være en usedvanlig glattpolert racing-sim som vi også snakker om her. Som alle andre spill i serien føles det kanskje litt snobbete med nesa høyt i været, men på mange måter er det et friskt pust i forhold til påtatt «kulhet» i mange andre bilspill. Men det viktigste: Er det gøy å kjøre i spillet? Ja, det er det. 

I ukas Topp 5 snakker vi om spøkelseshus! Hvilke skumle hus i spill er dine favoritter?

Spill som omtales denne uka:

«PES 2018»
«Fire Emblem Warriors»
«Gran Turismo Sport»

Husk at vi deler ut en SNES Classic Mini! Stikk til Radcrew.net og sjekk hva som er greia!

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Xenoblade Chronicles»-remasteren har fått dato

Inkluderer lengre historiedel som fortsetter der originalen slapp.

Les mer