(Rad Crew): Vi har allerede lagt bak oss halve 2017, og mengden av kvalitetsspill har vært overveldende. Men utgivelser som «Nier: Automata», «Persona 5» og ikke minst mastodonten «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» har det vært vanskelig å finne nok tid i døgnet til å få spilt alt som kommer ut.

Men det blir verre! I ukas Topp 5-liste spår vi en spillhøst som er full av fantastiske spillopplevelser fra Naughty Dog, Nintendo og mange flere. Kanskje får vi noen overraskelser også? Du vet du vil ha det.

I nyhetene snakker vi om det triste faktum at det ser ut som EA og Bioware har gitt opp «Mass Effect»-serien fullstendig etter den lunkne mottakelsen til «Mass Effect Andromeda». Nå får ikke spillet nedlastbare utvidelser engang!  

Ikke fått prøvd «Elite Dangerous» ennå? Nå har det kommet ut på PS4, og vi har testa det. Hør episoden for å finne ut om det kan måle seg med den veletablerte PC-versjonen. Forresten, hvor blir det av «Star Citizen»?  

«The Legend of Zelda: Breath of the Wild» har fått sin første runde med utvidelser, og vi har også testa denne. Kanskje best av alle de nye funksjonene er såkalte Hero's Path som lar deg se hvor du har gått i verdenen, eller kanskje enda viktigere: Hvor du ikke har gått! Det er en kjempekul funksjon.

Til slutt snakka vi med lytterne om hva de syns har vært de beste spillene hittil fra 2017. Et spill satt igjen på tronen, men hvilket? 

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Xenoblade Chronicles»-remasteren har fått dato

Inkluderer lengre historiedel som fortsetter der originalen slapp.

Les mer