(Rad Crew): «It's the most wonderful time of the year» heter det i sangen, og for vår del refererer den til den uka i juni der alle drømmer kan oppfylles, og like mange knuses.

Hvert eneste år på E3 fylles vi av forventninger, og i denne episoden av Rad Crew prøver vi å forutsi noe av det vi tror vil skje og noe av det vi håper vil skje. Alt dette i ukas Topp 5-liste! 

I nyhetene snakker vi blant annet litt  om muligheten for at «Bayonetta 2» kan komme til PC, og vi begynner allerede nå å dyppe tåa i litt E3-snacks. Men den verste nyheten er at vår alles favoritt Aisha Tyler ikke skal være vert for Ubisoft-pressekonferansen.

Endelig er «Tekken 7» her og vi har såklart testa det grundig i helga som var. Plutselig er slåssespillmarkedet ganske fylt av titler, og da er spørsmålet: har «Tekken 7» det som kreves for å hevde seg over f.eks «Injustice 2», eller kanske de kan leve side om side? 

Ellers: Are begynner omsider å nærme seg slutten av «Persona 5», og vi irriterer oss også over «Clash Royale».  

Til slutt hørte vi fra lytterne, som forteller om sine egne E3-forhåpninger. Ser dere neste uke på vår E3-livestream (som også blir gitt ut som episode). Følg med på vår Twitch-kanal rett etter Nintendo sin stream på tirsdag kveld (ca kl 19:00).

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Cooking Mama» til Switch er ute, men også ikke ute?

Schrödingers kokk.

Les mer

«The Last of Us II» utsatt på ubestemt tid

Nesten ferdig med spillet, men vil «sikre lik opplevelse for alle».

Les mer