(Rad Crew): «Prey» handler om romvesen som er gode til å etterligne hverdagsobjekter. Da er det jo litt morsomt at spillet selv også etterligner «Bioshock» og «System Shock» til de grader. Legg til en liten dose «Dishonored» og det er ikke så mye igjen som andre spill ikke har gjort før. I ukas episode av Rad Crew diskuterer vi Bethesdas nye skrekkspill på godt og vondt. 

Spillet sliter med dårlig responstid fra kontrolleren på PS4, og det har dessverre farget opplevelsen vår betraktelig så langt. Men selv utenom det problemet, er det ting med spillet vi ikke er så fan av. Kan det likevel være verdt å sjekke ut på PC eller Xbox One? Hør episoden!

Men før det snakker vi om våre favoritt-spillbutikker i ukas topp 5-liste. Med det mener vi rett og slett butikker du kan besøke i spill. Fra «Rodin» sin butikk ved helvetes porter i «Bayonetta» til Belethor i Whiterun i «Skyrim»: Her er det bare å få det shoppa!

Yngvil har testa det norske «World to the West» fra skaperne av «Teslagrad» og snakker om det på showet. Det foregår i samme univers som sistnevnte spill, og lar deg bytte mellom flere sjarmerende og forskjellige figurer med ulike evner. Er dette årets største norske «må-ha» utgivelse?

For første gang på lenge snakker vi også om et godt gammeldags fysisk brettspill, nemlig «X-Wing The Miniature Game» som flere av oss har blitt hekta på. Det svir i lommeboka! 

Til slutt deler lytterne med oss om de foretrekker å spille som skurk eller helt. Hva foretrekker du? 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer