(Rad Crew): Folkens, det er oktober. Eller «Spooktober» som vi i år har valgt å kalle det. Alle episodene denne måneden vil ta for seg Halloween-relaterte Topp 5-lister.

Denne uka snakker vi om våre favorittspøkelser noensinne. Noen kjenner du sikkert til, andre vil overraske deg. Forbered deg på noen iskalde grøss! 

Vi har spilt historiedelen av «Gears of War 4», og snakker om såklart om den i ukas episode. Begynner serien å vise aldringstegn, eller er dette den beste «Gears»-kampanjen hittil? Hør episoden for å finne ut!

Yngvil ble også med i studio for å snakke om episode to av Telltale sitt «Batman»-spill. Holder det ennå koken? «Forza Horizon 3» er fremdeles en slager i Rad Crew-studio, og vi tror det forblir installert på harddisken i lang tid fremover.

I nyhetene kommer vi ikke utenom å snakke om pornoparodien til «Overwatch», kalt «Oversnatch», men det blir ikke bare tullball: Are bringer også med seg nytt om at Twitch nå går i direkte konkurranse med Youtube og lar spillere laste opp videoer i tillegg til streaming. 

Nå kan dere forresten ringe oss! Vår Skype er «radcrew» og den kan du ringe døgnet rundt. Da når du vår telefonsvarer, og vi håper på enda flere innringere til neste ukes spørsmål, som er:

Hva er det beste co-op spillet noensinne? 

29:00 Intro og topp fem spøkelser

40:00 «Gears of War 4» og «Telltale Batman» episode 2

1:08:00 Ukens spørsmål m/ telefonsvarer

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Xenoblade Chronicles»-remasteren har fått dato

Inkluderer lengre historiedel som fortsetter der originalen slapp.

Les mer