Nordic Game blir THQ Nordic

Fant logo i en gammel mappe og tenkte «hvorfor ikke?».

12. august 2016 11:50

(PressFire.no): Det var neppe mange som hadde hørt om Nordic Game inntil et par år siden.

Før var det bortimot bare tøysespill som kom fra utgiverselskapet, med stortitler som «Kart Racer», «Dance Party Club Hits» og «Truck Racer».

Det svenske selskapet fikk folk til å heve øyenbrynene i 2013, derimot. Da kjøpte de nemlig konkursboet til THQ, deriblant «Darksiders»-navnet.

Nå skifter de like greit navn til THQ Nordic, og avslører at de jobber med hele 23 spill. 13 av disse har ikke blitt annonsert enda, og de fleste av disse skal være fra katalogen til gamle THQ.

Det kan raskt bety nye spill i seriene «Darksiders», «Red Faction», «MX vs. ATV» eller «Titan Quest».

Ny logo har de fått også, og avslører at de bare fant den fiks ferdig i en mappe etter de fikk oversendt greiene de kjøpte av THQ. «Ja, hvorfor ikke» skal de ha sagt, men sier de håper andre kanskje er hakket mer entusiastisk over at de blåser liv i det gamle navnet.

- En av de andre oppsidene er at vi ikke lenger kommer til å bli spurt om «Nordic games»-festene på Gamescom, det var det de andre som arrangerte, tøyser de i pressemeldingen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3