(Rad Crew): CD-ROM-mediet brakte med seg mange nyvinninger, men den viktigste av dem var kanskje økt plass.

Det gjorde at man fikk plass til mer musikk, mer grafikk, og ikke minst: stemmeskuespill. I denne episoden av Rad Crew graver vi dypt ned i bøtta - faktisk helt til bunnen - for å finne det verste av det verste innen stemmeskuespill fra de siste 25 årene. Det er ikke for sarte sjeler! The cringe is strong in this one.

Nyhetsseksjonen tar opp Blizzard som svinger ban-hammeren på furtete «Overwatch»-juksere, og det faktum at «No Man's Sky» faktisk er ute og at folk allerede har runda det. Xbox One S virker også spennende, og vi prøver å motstå fristelsen til å gjøre et veldig dyrt impulskjøp. Den er jo så liten og søt.

«Headlander» er Double Fines nyeste spill, et slags «Metroidvania» i en psykedelisk 70-talls swingersfest-atmosfære. Det er så rart som det høres ut, og vi har testa det. Det fungerer bedre enn man skulle tro, og 70-talls slangen som rollefigurene lirer av seg er ubetalelig. Og som om ett metroidvania ikke var nok: Inger Lise har spilt «Song of the Deep», og snakker om dyptvannseventyret fra utvikleren Insomniac. 

Lytterspørsmålet denne gangen var: hvor mye historie foretrekker du i spill? Vi fikk inn et bokstavelig trailerlass med svar, så det var gøy! 

5:00 Topp 5 verste stemmeskuespill

20:20 Nyheter

40:20 «Headlander», «Elite Dangerous», «World of Warcraft»

1:00:00 «Song of the Deep»

1:18:00 Foretrekker lytterne mye story i spill?

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Xenoblade Chronicles»-remasteren har fått dato

Inkluderer lengre historiedel som fortsetter der originalen slapp.

Les mer