Woah! Rad Crew på PressFire?! Les mer her! Gjør det!

Torsdag er Rad Crew-dag, også her på Pressfire. I denne usedvanlig fullspekka episoden av podcasten snakker vi med manusforfatter Rhianna Pratchett, som står for manus på spill som Mirror's Edge og de nye Tomb Raider-spillene. 

I tillegg får vi besøk for første gang av Jarle og Erik her fra Pressfire, der vi snakker med dem om hvorfor de inngikk samarbeid med oss. De burde visst bedre.

Men før alt det, lot vi oss inspirere av den kommende ekspansjonspakken Automatron til Fallout 4, som lar deg bygge din egen robotvenn.

Vi oppsummerer de fem beste robot-kompanjongene i spillhistorien. Robotvenner som er like gode som ordentlige venner, hvertfall er det det vi forteller oss selv. Konkurransen var hard, så hvis vi ikke fikk med favoritten din anbefaler vi at du deler den med oss her i kommentarfeltet. 

Vi får også tid til litt prat om den totale fiaskoen som er Coleco Chameleon, hvordan Hitman endelig har blitt bra igjen, og ikke minst går vi vitenskapelig til verks for å finne ut hvor fornøyde lytterne våre er med sin WiiU, i vårt ukentlige spørsmålssegment.

Tidspunkter:

4:00 Topp 5 robotvenner i spill

21:35 Nyheter

37:00 Hallo Pressfire!

52:00 Intervju med forfatter Rhianna Pratchett

1:14:50 Spillprat: Hitman, The Division og Mario & Luigi Paper Jam Bros

1:45:10 Ukens spørsmål: Hva syns lytterne om sin WiiU?

iTunes-link -- RSS-feed

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Dreams

Skaperne av «Little Big Planet» og «Tearaway» har skrudd konseptet «Play, Create, Share» opp til 11.

Les mer

- En stor teknisk bragd, men...

Vi sliter med å bli revet med av «Dreams» på PS4

Les mer