Oops, Apple Arcade plutselig tilgjengelig flere dager før

17. september 2019 11:23

(PressFire.no): Det var i forrige uke at Apple endelig avslørte lanseringsdatoen for sin nye spillsatsing, som ble avduket til å være spikra til torsdag 19. september.

Men nå viser det seg at de som har meldt seg på som beta-tester av operativsystemene til operativsystemene på Apple-dingsene allerede har fått tilgang., først rapportert av Macrumours.

Det viser seg at de som har installert beta-versjon av iOS 13 eller 13.1 allerede har fått muligheten til å abonnere på tjenesten allerede nå – flere dager før den offisielle lanseringen. Den første måneden er også gratis.

I skrivende stund er det 59 spill tilgjengelig i katalogen, men planen er at det skal være over hundre spill tilgjengelig i lanseringsperioden – inkludert de to norske spillene «Skate City» og «Mosaic».

For å få tilgang til beta-testing kan du gå på denne siden for å melde deg på.

Etter at du har installert den nye testversjonen av iOS vil det dukke opp en ny fane i Appe Store med navnet Arcade. Der kan du nå abonnere gratis i en måned.

Fra hva vi har forstått er tjenesten kun fungerende på iOS for øyeblikket – Apple Arcade er ikke tilgjengelig på Apple TV og macOS før senere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3