(PressFire.no): Vi har flere ganger skrevet om det nye spillet fra «Among the Sleep»-studioet Krillbite de har døpt «Mosaic» - et lovende og nytt eventyrspill med småsurrealistiske og mystisk tilløp.

Men foreløpig har studioet vært like mystisk rundt en lanseringsdato for det etterlengtede spillet – til nå.

Det viser seg nå at Krillbite blir en del av den nye spillsatsingen Apple Arcade og dermed blir spillet også først å spille på Apple-plattformer, det bekreftes i et innlegg på sidene til Krillbite.

Spillet kan også lanseres allerede torsdag 19. september, det bekrefter daglig leder i Krillbite Jon Cato Lorentzen til PressFire.

Det kan imidlertid også gå noen dager med digital logistikk før det havner på tjenesten – men spillet blir en del av den første lanseringsperioden til tjenesten.

Innlegget betrygger imidlertid de som vil spille på andre plattformer om at spillet også er på vei til både PS4, Xbox One, Switch og Windows, men at det må skje senere i år.

De skriver også at spillet på en måte nå har gått full sirkel – det originale designdokumentet beskrev et spill til nettbrett og blir nå som følge av Apple-satsingen spillbart på iPad.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

De norske utviklerne bak «Manual Samuel» har avslørt sitt neste snedige kroppsspill

I «Helheim Hassle» må du sette sammen hovedpersonen selv.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer