«Minecraft» møter «Pokémon Go» i sommer

Byggverk og skapninger kommer til den virkelige verden i «Minecraft Earth».

17. mai 2019 19:56

(PressFire.no): I forbindelse med «Minecraft» sitt tiårsjubileum har utgiver Microsoft avslørt et nytt spill basert på byggespillet – denne gangen med AR og den virkelige verden som kulisser.

Det er et mobilspill dette, kalt «Minecraft Earth», og her skal du kunne bygge og plassere ut hva enn du vil, men med en vri:

Som i «Pokémon Go» skal du her se på den virtuelle verden gjennom mobiltelefonen din, der kreasjonene til deg og de rundt deg popper opp som tilbehør til den virkelige verden.

Du skal også kunne møte på både slemminger og andre dyr, som så kan fanges og settes inn i dine byggverk – det vil med andre ord være et «survival»-element også til denne versjonen.

Du kan samarbeide med andre eller spille alene.

Spillet skal være gratis og vil få en beta-test en gang i sommer (som du registrerer deg for her). Ingen konkret lanseringsdato er satt enda, men både en iOS- og Android-versjon er på vei.

Her er en teaser-trailer:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3