Nintendo har etter at de avduket sin nye konsoll, kalt 3DS, holdt tett rundt når håndholdtmaskinen skal lanseres. Det eneste de har lovt er at konsollen skal være ute før april neste år. Pris har Nintendo heller ikke snakket om, etter at verden fikk se konsollen for første gang på E3-spillmessen i Los Angeles i sommer.

Les også: Den fungerer og imponerer! Vi testet 3DS på E3 i sommer.

Takahiro Amano, en ansatt i selskapet KeysFactory – som lager tilbehør til spillmaskiner – var ute på Twitter i helgen og avslørte planene for denne konsollen.

-  Den 20. november vil 11 3DS-produkter som vi har designet bli gjort tilgjengelig for salg, samtidig. Folk som kjøper 3DS; skaff deg disse! Det vil komme mer informasjon på våre hjemmesider, skrev Amano.

Det er Kotaku som videreformidler denne påståtte lekkasjen, og spillbloggen påpeker at 20. november – som en potensiell lanseringsdato for Japans vedkommende – ikke er helt usannsynlig. Det er nemlig en lørdag, og både Nintendo DS XL, DSi og Wii ble alle gjort tilgjengelig for salg i Japan på en lørdag. Interessant nok er 20. november også datoen da Microsoft har tenkt å lansere sitt bevegelsesfølsomme tilleggsutstyr Kinect i Japan.

Selskapet denne sladrehanken angivelig jobber for, eksisterer. Men det gjør ikke Twitter-kontoen til denne Takahiro Amano lengre. Den ble slettet kort tid etter at meldingen tikket ut. Hvorvidt det han meddelte er reelt, at Nintendo 3DS først vil bli lansert i Japan 20. november, gjenstår å se. 

Nintendo har varslet at de vil avholde et presseevent den 29. september – der det er ventet at alle detaljene rundt konsollen som muliggjør spilling i 3D blir avslørt.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Tony Hawk's Pro Skater»-serien får sin egen dokumentar

Har premiere denne måneden.

Les mer