Valve kjøper «Firewatch»-studioet

«In the Valley of Gods» blir nå et Valve-spill.

23. april 2018 09:23

(PressFire.no): Det er i et blogginnlegg at «Firewatch»-studioet Campo Santo forteller at de har besluttet at de blir en del av spillgiganten Valve.

Alle de tolv utviklerne som utgjør studioet får seg jobber i Valve.

I innlegget forteller de om hvordan de har fått kjemi med noen av spillskaperne i Valve, både i drift av studio, verdisyn og hvordan de lager spill. Dette skal vært hovedårsaken til at Camp Santo nå blir en del av «Half-Life»-, «Portal»-, «Left 4 Dead» og «Dota 2»-studioet.

Utvikleren kasserer ikke spillet de kunngjorde i fjor, «In the Valley of Gods», men vil fortsette å utvikle det hos Valve.

Dette er ikke første gang Valve kjøper et studio: i 2008 kjøpte de Turtle Rock Studios, som blant annet jobbet på «Counter-Strike: Condition Zero», «Counter-Strike Source» og senere «Left 4 Dead».

I 2011 slapp de imidlertid det som ble Valve South, som igjen tok navnet Turtle Rock Studios og slapp fiaskoen «Evolve».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3