(Rad Crew): Etter å ha brukt litt tid med den nyeste demoen av «Owlboy» ble vi ganske hypa på spillet. Det er jo litt merkelig å ha dekka det i 2011, og nå snakke om det igjen i 2016 uten at det har kommet ut ennå, men ventetiden ser virkelig ut til å være verdt det.

Nå er det forhåpentligvis ikke lenge igjen. Vi snakker om våre opplevelser med den altfor korte, men herlige demoen i ukens episode av Rad Crew!

Vi tar også farvel med gorillaen Harambe en gang for alle med ukens Topp 5 liste, der vi oppsummerer de fem beste apespillene noensinne. Hvilken ape er din favoritt? Du gjetter kanskje hvem vi har som nummer 1, men du vil nok bli overraska over flere av de andre! 

«Titanfall 2» er også rett rundt hjørnet, og vi snakker om betatesten som går på PS4 og Xbox One nå. Stian på sin side har skaffa seg den enormt kraftige Geforce 1080 GPU-en og forteller om hvordan det er å spille «Doom» med det. Vi kan ikke tenke oss bedre bruk av teknologien!

I nyhetene er det jo umulig å komme utenom dramaet mellom Zenimax og Oculus, og vi kommer såklart innpå det i episoden. Designen av PS4 Slim er også samtaleemne, og vi syns det er desidert ganske usexy. 

Til slutt svarte lytterne oss på ukens spørsmål, som var: forhåndsbestiller du? Og hvorfor/hvorfor ikke? Som vanlig fikk vi mer svar enn vi klarte å svare på, så tusen takk!

7:00 Topp 5 spill-aper

24:30 Nyheter

56:00 «Owlboy» og «Titanfall 2»

1:35:00 Ukens spørsmål

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Xenoblade Chronicles»-remasteren har fått dato

Inkluderer lengre historiedel som fortsetter der originalen slapp.

Les mer