Vil ta deg inn i erotikkens episenter

Virtuell virkelighet gjør comeback.

14. januar 2013 19:00

(PressFire.no): Et gammelt urbant jungelord het at hvis pornobransjen omfavnet det, var suksessen sikret. Om det nye prosjektet til Sinful Robot havner i den kategorien, vil tiden vise.

Virtuell virkelighet ser ut til å være på vei tilbake. Skal vi tro utviklerne av det som skal bli en erotisk opplevelse via spillteknologien Oculus Rift, blir det en erotisk virtuell reise.


Episenter galore

- Vi utvikler verdens første serie av erotiske møter med total innlevelse.

- I kombinasjon med Oculus Rift putter vi deg midt i sentrum av hvor det skjer, i lekens ekstatiske episenter, heter det fra Sinful Robot.

Brillene bruker skjermer med 3D-teknologi og såkalte 9DOF-sensorer for å spore bevegelsene dine.

Selskapet forteller ingenting om hvordan man skal interagere med rollefigurene i spillet, men vi antar at det blir full støtte for andre bevegelsesensorer. Det kan i alle fall ikke være meningen man skal ha hendene over dyna.


Støttes av spillutviklerlegender

Flere populære spill er bekreftet å få støtte for brillene, deriblant den svenske indie-elsklingen «Minecraft».

Utviklingen av brillene ble gjennomført med støtte av folkefinansieringen og kronerullingstjenesten, Kickstarter.

Spillutviklerlegendene John Carmack («Doom», «Rage») og Gabe Newell («Half-Life», «Portal», «Left 4 Dead») er blant de som har velsignet kronerullingen med egne penger.

Carmacks selskap, iD Software, har også flagget at den nye versjonen av «Doom 3 BFG Edition» kommer med støtte for brillene. «Doom 4» utvikles visstnok også med tanke på støtte for brillene.

Ifølge Sinful Robot, vil ikke brillene slippes for vanlige kunder før i 2014. Utviklere vil imidlertid få kloa i dem allerede fra mars av.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3