Vi får Wii U før Japan

Og «Bayonetta 2» blir Wii U-eksklusivt.

14. september 2012 08:47

(PressFire.no): I går skrev vi at Nintendos nye konsoll, Wii U, blir sluppet i japanske butikker 8. desember.

Nå har Nintendo kunngjort at den kommer 30. november her i Europa, altså litt over en uke før i hjemlandet. For ordens skyld får amerikanerne konsollen allerede den 18. november, sannsynligvis for å nå Black Friday-salget som er ekstremt viktig i USA.

I likhet med Japan kommer maskinen i hvitt og sort, med henholdsvis 8 eller 32 GB lagringsplass. Den sorte vil også inneholde noe ekstrautstyr (stand og dock) og Nintendo Network Premium, som er et toårs abonnement med 10 prosent rabatt på digitalt spillkjøp.

Prisen er fremdeles usikker, men direkte omregnet fra den amerikanske vil den sorte pakken koste rett over 2000 norske kroner mens den billige vil koste 1800 kroner. Vi antar det ikke gjenspeiler den faktiske norske prisen, som sannsynligvis blir noe høyere.

Nintendo har også avduket en slippliste med titler som kommer til konsollen – samme dag eller kort etter.

På listen over spill finner vi både «New Super Mario Bros. Wii U», «Rayman Legends», «FIFA 13», «Mass Effect 3», «Darksiders II», «Batman Arkham City» og «Assassin’s Creed III».

«Call of Duty: Black Ops II» skal også endelig være bekreftet til konsollen.

Litt overraskende er det også at kultspillet «Bayonetta» får en eksklusiv oppfølger til konsollen. Ingen dato har imidlertid blitt avslørt foreløpig, men du kan se den ferske traileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3