«Uncharted 4» kunngjort til PS4

- Vi skal levere den beste historiefortellingen og grafikken på konsollen.

15. november 2013 08:04

(PressFire.no): I natt norsk tid holdt Sony og Gametrailers en slags lanseringsfest for den nye konsollen PlayStation 4, som slippes i USA i dag.

I den anledning valgte Sony og Naughty Dog å kunngjøre et nytt kapittel i den svært populære «Uncharted»-serien.

Foreløpig er det anemisk når det kommer til informasjon, men det blir avslørt at det er Amy Hennig og Justin Richmond som skal lede utviklingen av spillet.

- Beste historiefortellingen og grafikken på konsollen

Hennig er kjent som en av hovedskaperne bak «Uncharted»-serien, og Justin Richmond har vært involvert i flere av spillene. Richmond hadde regien på det tredje spillet i serien.

- Målet vårt er å fortsette med det var vi gjorde på forrige generasjons konsoll, og nok en gang levere den beste historiefortellingen, animasjoner, teknisk innovasjon og grafikken på PS4, fortelles det på PlayStations offisielle blogg.

Videre heter det at det er skuespilleren Todd Stashwick som har fortellerstemmen i den korte teaser-traileren.

- Noen kjettinger kan aldri bli brutt ... fortapt i 15 år … levende begravd, slettet. Du etterlot meg til å råtne i et helveteshull og så aldri tilbake. Men du kan ikke løpe fra fortiden. Og den henter deg inn, når alle løgnene dine kollapser rundt deg ... Vil jeg være der … for å se gjennom vraket … DU skylder meg, heter det i den mystiske videoen som du ser i denne saken.

Til Madagaskar?

Selve videoen viser ikke annet enn en kamerasveip over et gammelt kart som stopper på Madagaskar-øyene Île Sainte-Marie og Nosy Boraha og til slutt tegner opp en hodeskalle med teksten «Hodie mecum eris in paradiso» - latin for «i dag forenes vi i paradis».

Teksten er et bibelsitat fra Lukas 23, 43 og er en referanse til noen av de siste ordene Jesus ytrer.

Flere av referansene på kartet kan peke mot en piraten James Mission, som skal ha oppdaget en koloni på øya på 1700-tallet. Det spekuleres derfor i om «Uncharted»-serien skal tilbake til piratenes tid, i og rundt Afrika.

Logoen som avslutter videoen avslører heller ingen undertittel eller tallet fire, men bare sier «Uncharted». 

Nye «Uncharted» slippes eksklusivt til PlayStation 4. Foreløpig har det ikke blitt nevnt en lanseringsdato.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3